Dean Martin - Let it snow, let it snow, let is snow!Älskar den här! Den är en utav mina absolut favoritjullåtar!

85 dagar!


86 dagar!


87 dagar!


Dieselråttor och Sjömansmöss - Julkalender

Avsnitt 2 av dieselråttor och sjämansmöss!

88 dagar!


89 dagar!Wham - Last ChristmasDet här är verkligen jul för mig! Pappa har spelat den runt jul så länge jag kan minnas.

90 dagar!


Julbloggar.se

Jag har registrerat mig på Julbloggar (Länk) och hoppas att jag får komma med. Om du också har en julblogg kan du också ansöka!

Julklappstips är en jättebra sida som hjälpar dig med julklappstips!

91 dagar!


Vintertecken!

Imorse när jag vaknade och kollade ut så var det frost på marken! Lite mysigt tycker jag, men samtidigt lite tidigt kanske. Hade kunnat få vänta en månad eller så med frost. Men fortfarande, det är ett tecken på att det går mot jul!

92 dagar!


Dieselråttor och Sjömansmöss - Julkalender

I väntan på att årets julkalendern ska börja kan man se varje avsnitt av ''Dieselråttor och sjömansmöss'' på youtube. Jag kommer inte riktigt ihåg den kalendern, jag var nog för liten. Men lite kommer jag ihåg och alla säger att den är jättebra ju!

Här kommer i alla fall avsnitt 1!


93 dagar!


Längtan!

HUR kan det vara möjligt att längta så mycket efter julen så länge före julen? Det borde inte vara möjligt. Jag längtar så att det gör ont i mig. Jag längtar efter snö, efter att få handla julklappar, att slå in julklapparna, att se på julkalendern, att öppna en lucka varje dag (man blir ALDRIG för gammal för chokladkalendrar!), att baka julgodis och lussebullar, att lyssna på julmusik, skriva julrim, skriva önskelista, se julstjärnan lysa i förnstret och juldekorera. JAG ÄLSKAR JULEN!


Julrim!

Jag har sparat alla julrim jag skrev förra året, det här skrev jag till mamma. Jag hade virkat en mössa.

Nu ska du någonting av Sara få
Detta kan vara bra när du ut med S ska gå
För nu när vinterkylan tränger sig på
kan man ju bli lite kall då och då
denna hjälper dig att inte frysa
och mitt rim är så jävla bra att det får dig att rysa!


(S är våran hund.)

94 Dagar!


Årets julkalender - Hotell Gyllene Knorren

Årets julkalender bygger på Måns Gahrton och Johan Unenges böcker ''Hotell Gyllene Knorren''. Den handlar om en familj som köper ett Hotell, men det visar sig att det inte är helt lätt att få det att gå runt. De de köpte hotellet av berättar inte att den nya motorvägen inte ens går förbi där och att de ska bygga ett nytt lyxigt hotell precis vid den nya motorvägen. Dessutom händer det massor av knasiga och mystiska saker på Hotellet..Jag tror nog att årets julkalender kan bli riktigt bra faktiskt! Den utspelar sig i vintermiljö (vilket jag tycker är väldigt viktigt!) och den är inte tecknad. Jag har stora förhoppningar, hoppas att de slår in. Den kan nog bli lite som ''Lassemajas detektivbyrå'', skulle jag tro.


95 dagar!


96 dagar!Lite om mig.

Jag har en barnslig kärlek till julen, inte själva julafton kanske men tiden före. Att få julfixa, köpa julklappar, julpynta, julbaka, slå in paket, kolla på julkalendern mm. Verkligen, jag ÄLSKAR det! Just därför har jag nu skapat den här bloggen, för att få skriva om någonting jag älskar och dela med mig om den glädjen!

Tänkte att ni kanske vill veta lite mer om mig. Jag heter Sara och bor i en liten by någonstans i Sverige. Jag föddes den 21 December 1995 (en anledning som bidrar till min barnsliga förkärlek till julen, jag fyller år 3 dagar före!) och går alltså i 9:an nu. Det är ganska stressigt med mycket läxor men jag härdar ut. Jag har brunt hår och bruna ögon, är 175 cm lång (flaggstång, I know!) och jag skulle inte kalla mig tjock. Jag är lättlärd, positiv och ganska barnslig skulle jag nog vilja påstå. Jag älskar mysiga saker. Älskar att sitta i soffan hemma med en bok (älskar att läsa!), det blir särskilt mysigt om det snöar som bara den utanför och adventsljusstaken lyser i fönstret. Jag tycker också om att baka, en ganska nyupptäkt sak. Före sommaren brukade jag aldrig baka faktiskt!

Det får räcka för nu, hörs snart! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0